Spring videre til hovedindholdet
Kontrakt kladder
Opdateret over en uge siden

I denne artikel gennemgår vi, hvordan du opretter en kontrakt kladde 📝 og indsætter placeholders i dokumentet for at inkludere oplysningerne fra medarbejderens stamkort.

Sådan opretter du en kontrakt kladde og indsætter placeholders ( dokument erstatninger)

Gå til

➡️ Indstillinger

➡️ HR

➡️ Kontrakt kladder

Vælg den mappe, hvor du vil gemme kontrakt kladden, og klik derefter på

Ny kontrakt kladde

Før du uploader dit Word-dokument, skal du indsætte de placeholders, du vil have med i kladden.

Klik på pilen til højre for kategorien 🔻

Kopier placeholders ved at klikke på den, du vil bruge

Gå derefter til dit Word-dokument, og indsæt placeholders , hvor du vil have den.

Når du har indsat de ønskede placeholders du vil bruge, skal du gemme dokumentet og derefter uploade det til din kontrakt kladde.

Navngiv kontrakt kladden under Titel, vælg Type af kontrakt, vælg hvilke Titler kontrakt kladden skal kunne bruges på, og tilføj derefter administrator under "Titler med adgang til kontraktkladden" for at give administratorer mulighed for at downloade dokumentet og redigere i det.

Placeholders i dokumentet vil nu være fremhævet med grønt og have et grønt flueben. ✅

Mere information om Placeholders

Hvis du vil inkludere oplysninger fra dine ekstra felter i medarbejdernes stamkort, kan du finde dem under Udvidet stamoplysninger.

Du kan vælge at kopiere placeholders med det samme navn som ekstra feltet ( se på billedet nedenfor 👇 markeret med grønt), eller du kan kopiere den kortere placeholders med ekstra felts ID-nummer, (på billedet nedenfor markeret med blåt. Starter med @P efterfulgt af ID-nummeret).

I eksemplet nedenfor hentes oplysningerne fra de to markerede placeholders, fra det samme felt. @P11607 er feltet for USER_EXTRA_11607_ACCOUNT_NUMBER

Den eneste forskel er, at den ene er kortere, hvilket kan være nyttigt, når du ikke har plads til for meget tekst i dokumentet.

Ja/Nej Felter

Hvis du har et ekstra felt, hvor du kan vælge Ja/Nej, har du også muligheden for at indsætte dette som placeholders. Så vil det vises som et afkrydsningsfelt for det valg, der er valgt i kontrakten.

Alle ekstra felter, hvor du kan vælge Ja/Nej, vil have to placeholders. Placeholders består af feltets ID-nummer, og den ene starter med @, og den anden slutter med X.

For at inkludere svaret i dokumentet skal du indsætte begge placeholders ved siden af hinanden i dokumentet.

Når du genererer filen, vil oplysningerne blive vist i kontrakten på denne måde👇.

Nedenfor har vi markeret alle placeholders med gult for at vise eksempler på, hvilke placeholders du kan bruge i dokumentet.


Har du flere spørgsmål? Kan du kontakte os på chatten 💬 😊.

🖥️ Web/PC: Klik på den blå boble i nederste højre hjørne.

Besvarede dette dit spørgsmål?