Siirry pääsisältöön

Työvuoron historian tarkasteleminen

Tässä artikkelissa opit näkemään työntekijän työvuoroon tehdyt muutokset ja palauttamaan työvuoron aiemman version.

Tekijä: Amanda Larsen

Historia näyttää kaikki muutokset, jotka on tehty työntekijän työvuoroon tiettynä päivänä. Näet, mitä muutettiin, milloin se tapahtui ja kuka muutoksen teki.


Historian avaaminen

  1. Siirry kohtaan Työvuorolista.

  2. Napsauta työvuoroa, jonka historian haluat nähdä.

  3. Napsauta työvuoroikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa Historia-painiketta.

SameSystem log avautuu ja näyttää työntekijän kyseisen päivän muutokset.


Mitä historiassa näkyy?

Jokainen muutos näkyy omalla rivillään, ja uusin muutos on ylimpänä. Jokaisesta muutoksesta näet:

  • muutoksen päivämäärän ja kellonajan

  • kuka muutoksen teki ja hänen roolinsa

  • työvuoron sellaisena kuin se oli muutoksen jälkeen, mukaan lukien alue ja kellonaika

  • työvuoron tunnit: tuottavat tunnit, työtunnit ja julkaistut tunnit

Ensimmäiset 3 muutosta näytetään. Jos muutoksia on enemmän, napsauta alareunassa olevaa Show more -painiketta nähdäksesi aiemmat muutokset.


Työvuoron aiemman version palauttaminen

Jos haluat palata työvuoron aiempaan versioon, napsauta Palauta (nuolikuvake) sen muutoksen oikealla puolella, jonka haluat palauttaa.


Käyttöoikeudet

Historian tarkasteleminen ja työvuorojen palauttaminen edellyttää “SameSystem Log” -käyttöoikeutta.

Tämä käyttöoikeus annetaan yleensä esihenkilöille, kuten:

  • Pääkäyttäjä

  • Aluepäällikkö

  • Myymäläpäällikkö

📌 Jos sinulla ei ole tarvittavaa käyttöoikeutta etkä ole pääkäyttäjä, ota yhteyttä pääkonttoriin.

📌 Jos olet pääkäyttäjä, mutta sinulla ei ole tarvittavaa käyttöoikeutta, ota yhteyttä SameSystemin tukeen.

💡 Haluatko nähdä kaikki työvuorolistan muutokset etkä vain yhden työvuoron? Lue artikkeli Työvuorolistan muutoslokin tarkasteleminen.


Lisää kysymyksiä?

Voit aina ottaa meihin yhteyttä chatin kautta 😊

🖥️ Web / PC: Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa sinistä chat-kuplaa.
📱 Sovellus: Siirry kohtaan Lisää → Tuki → Keskustele kanssamme.

Vastasiko tämä kysymykseesi?