I denne artikel lærer du, hvordan du ser de ændringer, der er lavet på en medarbejders vagt, og hvordan du gendanner en tidligere version af vagten.
Historik viser alle ændringer, der er lavet på en medarbejders vagt på en bestemt dag. Du kan se, hvad der er blevet ændret, hvornår det skete, og hvem der lavede ændringen.
Sådan åbner du historikken
Gå til Vagtplan.
Klik på den vagt, du vil se historikken for.
Klik på Historik nederst i venstre hjørne af vagtvinduet.
SameSystem log åbner og viser ændringerne for medarbejderen på den pågældende dag.
Hvad kan du se i historikken?
Hver ændring vises på sin egen linje, med den nyeste ændring øverst. For hver ændring kan du se:
Dato og tidspunkt for ændringen
Hvem der lavede ændringen, og deres rolle
Vagten, som den så ud efter ændringen, inklusive zone og tidspunkt
Timerne for vagten: produktive timer, arbejdstimer og publicerede timer
De første 3 ændringer vises. Hvis der er flere ændringer, kan du klikke på Show more nederst for at se de tidligere.
Gendan en tidligere version af en vagt
Hvis du vil gå tilbage til en tidligere version af vagten, skal du klikke på Genskab (pil-ikonet) i højre side af den ændring, du vil gendanne.
Rettigheder
For at se historikken og gendanne vagter skal du have rettigheden “SameSystem Log”.
Rettigheden er typisk tildelt ledere, f.eks.:
Administrator
Regionschef
Butikschef
📌 Hvis du ikke har den nødvendige rettighed og ikke er administrator, så kontakt dit hovedkontor.
📌 Hvis du er administrator og ikke har den nødvendige rettighed, så kontakt SameSystem Support.
💡 Vil du se alle ændringer i vagtplanen og ikke kun for én vagt? Se Se ændringsloggen i vagtplanen.
Flere spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os via chatten 😊
🖥️ Web / PC: Klik på den blå chatboble nederst i højre hjørne.
📱 App: Gå til Mere → Support → Chat med os.



